Ommalning.se
Logotyp

Detta är Hagblomgruppen

Hagblomgruppen är det övergripande namnet på koncernen. Inom koncernen finns i nuläget totalt 23 dotterbolag som bedriver entreprenadverksamhet inom måleri, golv, glasmästeri och industrimålning. Vi bedriver även färghandelsverksamhet och fastighetsförvaltning. Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda och omsätter ca 400 Mkr. Vi är via dotterbolagen idag representerade på över 25 orter i Sverige, med tyngdpunkt i de sydöstra delarna av landet. Moderbolag i koncernen är Hagblomgruppen AB.

För kalmarbor har Hagbloms länge varit ett känt begrepp. Från början inom traditionellt byggnadsmåleri men senare också genom industrimålnings-, färghandels-,  golv- och glasverksamhet.

Ganska få människor känner dock till att Hagbloms finns på flera platser i landet. Skillnaden är dock att då heter bolagen inte Hagbloms (undantaget i Växjö) utan till exempel Lundblads Måleri, Sture Larssons Måleri, Gullins Måleri & Golv, Måleribolaget i Karlshamn etc. Gemensamt för dem alla är att de är väletablerade, oftast marknadsledande på orten med ett gott anseende bland kunder och beställare.

Vår affärsidé 

"I Hagblomgruppen ska såväl hantverk och service som bemötande av kunder kännetecknas av stor professionalism. Vi ska alltid vara minst en nyans starkare än våra konkurrenter."

Nyheter

Lediga jobb

Länkar

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design