Ommalning.se
Logotyp

Stenbergs Måleri i Jönköping AB

Röda korset, äldre byggnad utvändigtSpiran - Smålands Musik och TeaterScandic, om och tillbyggnad med 4 våningarStenbergs Måleri startade i Jönköping 1973 och är ett dotterbolag till Hagblomgruppen. Vi har kontor och verksamhet i Jönköping med omnejd och har idag totalt 30 årsanställda. Företaget är idag ett av de ledande måleriföretagen i Jönköping.

Våra tjänster

Företaget har kompetens att utföra alla förekommande målningsarbeten invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål.

Det gäller både nybyggnation och renovering.
Speciellt kan nämnas att vi har utbildad personal inom epoxi, fönsterrenovering, samt äldre målningsteknik (ådring, marmorering) 

Stenbergs Måleri värnar alltid om kvalitén och ett miljöanpassat måleriarbete.

Företaget använder alltid de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri.

Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöcertifiering

Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001, miljöcertifierat enligt ISO 14001 samt arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001.

Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att mäta, följa upp och förbättra kvalitén, vår miljöpåverkan samt arbetsmiljön. 

Våra kunder

Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

Våra mervärden för dig som kund

Företaget erbjuder en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort.

I vår organisation finns personal för såväl projektledning, kalkylering/prissättning samt en under kontorstid ständigt bemannad växel.

Dessa resurser ser vi som en naturlig del i vår verksamhet.

Välkommen till oss på Stenbergs Måleri!

 

Stenbergs Måleri i Jönköping


Barnhemsgatan 23
553 02 Jönköping

Tel: 036-12 50 60

E-post: info@stenbergsmaleri-jonkoping.nu

Våra bolag:

Länkar:

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design