Ommalning.se
Logotyp

NMB Måleribolag i Norrköping AB

NMB Måleribolag i Norrköping AB med kontor i Norrköping är sedan oktober 2007 ett dotterbolag till Hagblomgruppen med huvudkontor i Kalmar.
Vi utför alla förekommande målningsarbeten invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål. Vi är 28 årsanställda varav 5 st. servicemålare med servicebilar. Alla målare har Epoxi-, SSG-, Våtrums-, lift- och ställningsutbildning. NMB Måleribolag är verksamt i Norrköping med omnejd. 

Vi utför avancerade fönsterrenoveringsarbeten inkl. snickeri och glasarbeten. Dessutom utför vi alla förekommande in och utvändiga måleriarbeten som förekommer i branschen, även avancerad industrimålning. Det gäller både nybyggnation och renovering.

Vi åtar oss även totalentreprenader med snickare, mattläggare, elektriker och rörmontörer.

Företaget använder alltid de arbetsmetoder och de material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri.

Utöver detta vill vi framhålla följande:

  • Hög kompetens och 40 års erfarenhet i branschen
  • Vårt motto - Kvalitet och personlig service
  • Håller utlovade tider
  • Minst 2 års garanti på samtliga jobb

Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöcertifiering

Företaget är anslutet till Målaremästarna och arbetar idag efter deras principer för kvalitet och miljö.  Under år 2009 har bolaget infört ett verksamhetssystem och är ISO 9001 kvalité-, ISO 14001 miljöcertifierade. Vi är även OHSAS 18001 arbetsmiljöcertifierade sedan 2010.  Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att mäta, följa upp och förbättra kvalitén, vår miljöpåverkan samt arbetsmiljön. 

Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

NMB Måleribolag värnar alltid om kvalitén och ett miljöanpassat måleriarbete.

Mervärden för dig som kund

Företaget erbjuder en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Såväl projektledning, kalkylfunktion, samt en under kontorstid ständigt bemannad växel och administration är en naturlig del i vår verksamhet.

Du är hjärtligt Välkommen till oss på NMB Måleribolag i Norrköping!

 

NMB Måleribolag i Norrköping  AB

Kronomagasinsgatan
Box 246
601 04  NORRKÖPING

Tel:011-10 88 20/21

E-post: info@nmb.se

Våra bolag:

Länkar:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design