Ommalning.se
Logotyp

Måleribolaget i Karlshamn AB

Testkarlshamn2_250_Sparbankkarlshamn3_250
Måleribolaget i Karlshamn är dotterbolag till Hagblomgruppen. Företaget har ca 20 års- anställda och är därmed ett av de ledande måleriföretagen i Västra Blekinge.

Företaget utför alla förekommande målningsarbeten invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål. Det gäller både nybyggnation och renovering. Företaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri.

ROT
Vi har satsat på ROT arbeten och varit framgångsrika. Kommer även i framtiden att satsa på att vara ledande aktör på denna typ av arbeten.
Välkommen in på www.ommålning.se

Mervärden för dig som kund

Tack vare företagets storlek kan vi erbjuda våra kunder en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Såväl arbetsledning, kalkylfunktion för snabb offerering samt en under kontorstid ständigt bemannad växel och administration är en naturligt del i vår verksamhet.

Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöcertifiering

Företaget är sedan 2009 såväl kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt          ISO 14001 samt arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001 år 2010.  Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön. Vi är certifierade enligt Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, och är därmed utbildade och behöriga att utföra målning i våtrum enligt Måleribranschens regler.

Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

Vår lokala förankring medför att vi, efter förmåga, månar om ett aktivt idrotts- och kulturliv.

Välkommen till oss på Måleribolaget!

 

                            

Måleribolaget AB

Jannebergsvägen 9
374 32 Karlshamn

Tel: 0454 - 184 00
Fax: 0454 - 184 03

E-post: info@mbolaget.nu

Karlshamns Kommun

Målning av hus i Karlshamns Kommun, där även taket rengjordes.

Före Efter

Sparbanken Karlshamn

Det går att försköna ett tegel hus med en avfärgning, utfört 2009

Före Efter

Eriksberg

En blandning av nytt och gammalt i stil och måleri

Hus 015

Hus 015

Huvudbyggnaden, entré

Huvudbyggnaden, entré

Trapphus i Karlshamn före samt efter vår fägsättning och utförande

Före Efter

Så här såg det ut innan

Nu med röd ton

Nu med grön ton

Våra bolag:

Länkar:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design