Ommalning.se
Logotyp

Jämshögs Måleri AB


Jämshögs Måleri AB är ett dotterbolag till Hagblomgruppen med huvudkontor i Kalmar. Företaget har ca 8 årsanställda.


Våra tjänster


Företaget har kompetens att utföra alla förekommande målningsarbeten invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål. Det gäller både nybyggnation och renovering.

Företaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri. Vi värnar alltid om kvaliteten och ett miljöanpassat måleriarbete.

Vi åtar oss även totalentreprenader med snickare, mattläggare, elektriker och rörmontörer.

Utöver detta vill vi framhålla följande:

  • Hög kompetens och 40 års erfarenhet i branschen
  • Vårt motto - Kvalitet och personlig service
  • Håller utlovade tider
  • Minst 2 års garanti på samtliga jobb

ROT


Vi har satsat på  ROT arbeten och varit framgångsrika. Kommer även i framtiden att satsa på att vara ledande aktör på denna typ av arbeten. Välkommen in på www.ommalning.se


Mervärden för dig som kund


Tack vare företagets storlek är vi lättillgängliga och erbjuder våra kunder en personlig och hög service oavsett om arbetet är stort eller litet. Såväl projektledning, kalkylfunktion för snabb offerering samt en under kontorstid ständigt bemannad växel och administration är en naturlig del i vår verksamhet.


Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöcertifiering 


Företaget är sedan februari 2011 såväl kvalitetscertifierat enligt ISO 9001, miljöcertifierat enligt ISO 14001 samt arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön. Vi är certifierade enligt Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, och är därmed utbildade och behöriga att utföra målning i våtrum enligt Måleribranschens regler.


Våra kunder...


Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

Vår lokala förankring medför att vi, efter förmåga, månar om ett aktivt idrotts- och kulturliv.


Välkommen till oss på Jämshögs Måleri

 

                                         

Jämshögs Måleri AB

Bygatan 23
293 73 JÄMSHÖG

Tel. 0454-464 42
Fax 0454-464 45

E-post: magnus@mbolaget.nu

Våra bolag:

Länkar:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design