Ommalning.se
Logotyp

Harryssons Golv & Måleri

Harryssons Golv & Måleri startade upp sin verksamhet under 60-talet och drivs sedan januari år 2016 som ett dotterbolag till Hagblomgruppen. Harryssons har idag 14 medarbetare och erbjuder allt inom golv & måleri åt privatpersoner, företag, kommuner och landsting.

Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom golv & måleri, vilket innebär att vi erbjuder såväl läggning av plastmattor, trägolv samt sättning av kakel och klinker som invändig och utvändig målning. När du vänder dig till oss väljer du kvalitet, omsorg och ansvar. Vi bryr oss och ser till att utföra våra uppdrag till högsta möjliga kvalitet.

Våra uppdrag innebär ofta ett totalåtagande. Detta innebär att vi inkluderar och samordnar andra yrkesgrupper som tex. Bygg, VVS och El i våra uppdrag vilket skapar enkelhet och ger ett mervärde för dig som kund.

Kvalitet genom auktorisation

Harryssons Golv & Måleri är också ett auktoriserat golvföretag via Golvbranschen och GVK (Golvbranschens våtrumskontroll).

Detta innebär i korthet:

  • att vi arbetar med ett kvalitet- och miljöledningssystem
  • att vi har utbildad personal för golvläggning i våtrumsmiljöer
  • att vi har utbildad personal för slipning och behandling av trägolv
  • att vi jobbar med kretsloppstänkandet när det gäller materialval
  • att vi är anslutet till GBR (Golvbranschens Riksorganisation) för golvåtervinning

Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöcertifiering

Företaget kommer att certifiera sig enligt kvalité ISO9001, miljö ISO14001 samt arbetsmiljö enligt OHSAS18001 under våren 2017. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön.

Vår affärsidé är att vi alltid ska vara minst "en nyans starkare" än våra konkurrenter och hos oss får du en helhetslösning som passar just dig.

Välkommen till oss på Harryssons Golv & Måleri!

 

 

 

Harryssons Golv & Måleri

Storgatan 23
383 30 Mönsterås

Tel:  0499-100 57
Fax: 0499-128 88

E-post: info@harryssons.com

.

Våra bolag:

Länkar:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design