Ommalning.se
Logotyp

Hagbloms Måleri i Växjö AB


Hagbloms Måleri etablerades i Växjö 1984 och är dotterbolag till Hagblomgruppen. Företaget har sedan dess utvecklats och vi är idag ca 35 medarbetare och är därmed ett av Växjös ledande måleriföretag. Företaget utför all förekommande byggnadsmålning, invändigt och utvändigt på byggnader i olika material för olika ändamål. Detta gäller både nybyggnation och renovering. Företaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri.

Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljöcertifiering

Företaget är sedan 2009 kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001. År 2010 certifierade i arbetsmiljö enligt OHSAS 18001. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön.

Våra mervärden för dig som kund

Tack vare företagets storlek kan vi erbjuda våra kunder en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Vår organisation inrymmer personal för såväl projektledning, kalkylering/prissättning samt under kontorstid ständigt bemannad växel. Dessa resurser ser vi som en naturlig del i vår verksamhet. Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

Välkommen till oss på Hagbloms Måleri!!

 

 

Hagbloms Måleri i Växjö

Arabygatan 41
352 46 Växjö

Tel: 0470-455 05
Fax: 0470-457 05

E-post: info@hagblomsmaleri-vaxjo.nu
 

Våra bolag:

Länkar:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design