Ommalning.se
Logotyp

Hagbloms Måleri i Kalmar AB

Östra sjögatan, KalmarMikael Friberg, mars 2015
Hagbloms Måleri i Kalmar är ett dotterbolag till Hagblomgruppen. Företaget har ca 60 årsanställda och tillhör därmed de större måleriföretagen i södra Sverige.

Företaget utför alla förekommande målningsarbeten invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål. Det gäller både nybyggnation och renovering. Företaget använder de arbetsmetoder och det material som är bäst anpassade för att utföra ett kvalitativt måleri.

Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöcertifiering

Företaget är sedan 2004 såväl kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 som miljöcertifierat enligt          ISO 14001 samt certifierade i arbetsmiljö enligt OHSAS 18001 år 2010. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön.

Bland våra kunder märks byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, industri, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

Mervärden för dig som kund...

Tack vare företagets storlek kan vi erbjuda våra kunder en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Såväl projektledning, kalkylfunktion för snabb offerering samt en under kontorstid ständigt bemannad växel och administration är en naturligt del i vår verksamhet.

Välkommen till oss på Hagbloms Måleri!!
Hagbloms Måleri i Kalmar

Box 812
Torsåsgatan 9
391 28 Kalmar

Tel: 0480-44 28 10
Fax: 0480-869 82

E-post: info@hagblomsmaleri-kalmar.nu

Våra bolag:

Länkar:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hagblomgruppen AB | Box 812 | Torsåsgatan 9 | 391 28 Kalmar | info@hagblomgruppen.nu

Produktion & design: A&O Media Design